Yamaha NX-B55

A világszínvonalú hangtechnikai berendezéseiről híres Yamaha cég Japánban mutatta be új, Bluetooth-os hangszóróit Yamaha NX-B55 típusnév alatt.
Vezeték nélkül is hallgathatjuk kedvenc zenéinket okostelefonról és táblagépről is, ha a Yamaha NX-B55 hangszórópárra esik a választásunk. Ez a Bluetooth 2.1 + EDR funkciónak köszönhetően valósul meg, ezzel hozhatjuk működésbe a kétszer 7W-os, vagyis összesen 14W teljesítményű hangszórókat. A könnyebb kezelhetőséget véletlenszerű mix és automata készenléti módba váltás teszi lehetővé. A páros egyik tagján 3.5mm-es fejhallgató csatlakozó és hangerőszabályzó gomb is található, az eszköz emellett A2DP profillal és SBC/AAC kodektámogatással is rendelkezik.
A Yamaha NX-B55 hangszórókat 83 x 184 x 184 mm-es méretek jellemzik. A Bluetooth-alapú audióeszköz november elejétől lesz kapható Japánban, várható ára viszont egyelőre tisztázatlan.
Forrás: http://www.technika.us/digitalis-technika/yamaha-nx-b55-bluetooth-hangszorok-14w-os-teljesitmennyel

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>