Xbox One

Felhasználói beszámolók szerint a Microsoft újgenerációs játékgépe sem teljesen hibátlan.

Ahogy arról már többször is cikkeztünk, a redmondi vállalat múlt hét pénteken dobta piacra az Xbox 360 sokak által várva várt utódját, az Xbox One-t. Az újdonságból az első 24 órában több mint 1 millió példány talált gazdára, és azon tulajdonképpen már meg sem lepődünk, hogy az első vásárlók közül jó néhányan kezdeti nehézségekbe ütköztek.

Történt ugyanis, hogy többen is arról számoltak be, hogy valami gond van az Xbox One lemezmeghajtójával. Egyeseknél abszolút nem működik az optikai drive, másoknál bentragad a lemez, megint mások pedig arra panaszkodnak, hogy szörnyű hangokat ad ki magából a meghajtó. A Microsoft tud a problémáról, és a cég képviselőinek állítása szerint csak viszonylag kevesen szenvednek a problémától. A gyártó természetesen azonnal újra cseréli a hibás gépeket, ezenkívül pedig a kövtkező négy játékból egyet ajándékba ad a nem túl szerencsés vásárlóknak: Dead Rising 3, Forza Motorsport 5, Ryse: Son of Rome, Zoo Tycoon.

A Sony egy héttel korábban adta ki a PlayStation 4-et, melyből az első 24 órában ugyancsak 1 millió példány fogyott, és amellyel ugyancsak adódtak kisebb-nagyobb hardveres problémák.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>