Városligeti jégpálya

Városligeti jégpálya

Miután az előző megnyitást lemondták most csütörtökön délután ismét nekifutnak a megnyitónak.

Csütörtökön ugyan nem várható ünnepi program, de az igen, hogy most valóban kinyítják a pályát a korcsolyázóknak.

A műjégpálya honlapja szerint az idei szezontól a 6 év alatti gyermekek ingyenesen látogathatják az intézményt, a diákok hétköznap 1000, hétvégén 1500 forintért korcsolyázhatnak, a felnőttek belépője hétköznap 1500, hétvégén 2000 forintba kerül. A belépőkártya letéti díja 500 forint.

Működik majd kártyás beléptető rendszer, a belépőkártyákkal szekrényes öltöző igénybevételére is lehetőség nyílik. Korcsolyát kölcsönözni 700 forintért lehet óránként, a korcsolya élezésért 1500 forintot kell fizetni, az 50 perces oktatásért 600 forintot kérnek.

Két hete a szokatlanul meleg időjárásra hivatkozva halasztották el nyitást. Akkor a szezonnyitó rendezvény keretében délelőtt gyerekprogramok lettek volna valamint fellépett volna az Appril Project, a 4 For Dance, Serbán Attila, illetve Radics Gigi és zenészbarátai.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>