Újra összeáll a Kispál és a borz

Örülhetnek a rajongók, mert Lovasi András bandája újra színpadra lép. Nem terveznek turnékat, csak bejátszó (a nagy koncert előtt próbakoncerteket zártkörű közönség előtt) koncerteket, azt is a környező országokban. Évente egy koncertet adnak majd a Lovasi által alapított Fishing on Orfű fesztiválon.

Lovasi András a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a Fishing On Orfű fesztivál, aminek ő az egyik szervezője, nem áll jól támogatók tekintetében, így jó lesz, hogy valami olyat tudnak majd felmutatni, amit más fesztivál nem.

2016-ig terveznek majd a Fishing On Orfű nyitónapján Kispál koncertekkel indítani a fesztivált, ahol felcsendülnek majd a legnagyobb dalok különböző kategóriákra bontva. 2014-ben a zenekar korai dalait hallhatják a rajongók újra.

A koncerteket majd rögzítik, ám nem adják ki DVD-n, mint a Szigetes búcsúkoncertet (Napozz Holddal), de a lemaradt rajongók majd a Youtube-on újranézhetik.

 

Forrás: http://www.hotdog.hu/hirek/sztar-hirek/ujra-osszeall-a-kispal-es-a-borz

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>