Újabb lépések a fejlődés érdekében

Jogi Szaktanácsadó és Közbeszerzési Kft. 2.164.338.,- forint uniós támogatást nyert a „ Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régióban” című pályázati kiíráson  az Új Széchenyi Terv keretében. A 2.164.338 forintos összköltségvetésű beruházás keretében több munkavállaló is képzésekben részesül,melynek eredménye, a  Jogi Szaktanácsadó és Közbeszerzési Kft. komplexebb szolgáltatásokat tud nyújtani.

Jogi Szaktanácsadó és Közbeszerzési Kft. a TÁMOP-2.1.3.A-12/1 számú pályázati konstrukció keretében 2.164.338 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert, a saját önerő 0 Ft, a projekt összköltsége 2.164.338 Ft.

A Jogi Szaktanácsadó és Közbeszerzési Kft. 2009 februárjában alakult, fő tevékenységi köre, az üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás.

A projekt megvalósulása esetén a cég minél több tevékenységgel és minél nagyobb szakmai tudással álljon a megrendelői szolgáltatására.

A projekt előrehaladása a tervezett ütemnek megfelelően halad.
A projektmenedzsment és a Kedvezményezett kapcsolattartása rendszeres, biztosított az állandó kommunikáció.
A nyilvánossági elemek, valamint a vállalt indikátorok megvalósításának folyamata biztosított.
A projekt keretében maradéktalanul teljesítjük a kitűzött célokat.

A projekt megvalósítása során figyelembe vettük, mint központi célkitűzést, hogy  mely képességek szükségesek munkavállalóink számára, hogy az ügyfeleink számára a legkiválóbb, és komplexebb szolgáltatást tudják nyújtani.
A projekt nyilvánossága folyamatosan biztosított volt. A D típusú tábla megrendelése is megtörtént.

uj-szechenyi-terv

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>