Új üzemcsarnok épül Szolnok megyében!

vasút sín

Európai uniós támogatással vasúti biztosítóberendezéseket előkészítő és összeszerelő csarnokot épít a Rail Safe Kft. zagyvarékasi telephelyén.

A 177 millió forintos beruházáshoz a cég 88,6 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Észak-alföldi Operatív Programja keretében – közölte Dobos Zsuzsanna projektmenedzser az MTI-vel.
Az eddigi konténereket felváltó új üzemcsarnokban összeszerelő műhelyeket, raktárakat, irodákat és szociális helyiségeket alakítanak ki. Az 1050 négyzetméter alapterületű épület fűtését, hűtését és a meleg vizet geotermikus és napenergia-hasznosító berendezés biztosítja majd.
A Rail Safe Kft. fő tevékenysége a vasúti biztosítóberendezések kivitelezése, felújítása és üzemeltetése, a biztonságtechnikát szolgáló szerkezetek karbantartása, javítása. A zagyvarékasi telephelyen elsősorban azok a műhelymunkák zajlanak, amelyeket a vasúti terepen nem lehet elvégezni.
Az idén ősszel záruló projekt célja a társaság árbevételének, jövedelmezőségének növelése, munkahelyek teremtése, a piaci pozíciójának megőrzése. A fejlesztés öt új munkahelyet teremt.
A Rail Safe Kft. 2006-ban családi vállalkozásként indult, jelenleg 14 embernek ad munkát, 2012-ben árbevétele meghaladta a 250 millió forintot.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>