Új sorozat lesz az RTL Klubon

A telenovella délutánonként lesz látható.

Gyilkosság, emberrablás, szerelemféltés, ármány – lesz itt minden a csatorna szerint. Az új sorozat  Csók és csata csütörtökön indul az RTL Klubon. A telenovella hétköznap délutánonként 16.20-tól lesz látható.
A történet szerint Patricia Campos Miranda (Marlene Favela) két lánytestvérével a szigorú és gazdag földbirtokos nagyanyja, Úrsula (Susana Dosamantes) keze alatt nevelkedett. A lány gyönyörű és határozott nővé érik, aki a nagyanyjához hasonló szigorral próbálja irányítani a birtokot. A múlt azonban végig kísérti. Patriciát tinédzser korában az apja el akarta adni. A lány megpróbált elszökni a szerelmével, Marcosszal (José Guillermo Cortines), de az apja megölte a fiút.

Patricia, aki mindig erős, a férfiakkal szemben pedig távolságtartó és rideg, elképzelhetetlennek tartja, hogy valaha is újra szerelmes legyen. Ám egy nap a birtokra új munkás érkezik Armando Marcano (Guy Ecker) személyében, aki gyökeresen megváltoztatja a nő életét.

Marlene Favela, a modellből lett színésznő nem ismeretlen a magyar nézőknek, szerepelt többek között a Rubí, az elbűvölő szörnyeteg, a Zorro, a Vadmacska és a Címlapsztori című sorozatban.
Guy Ecker is számos telenovellában játszott, Kate del Castillo-val például – aki az RTL Klub másik sorozatának, a Dél királynőjének főhőse – többször is szerepelt ugyanazon sorozatban.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>