Új mágneses melltartó

Egy egyszerű fizikai jelenséget használ ki az új találmány.

Máris forradalmi újdonságként emlegetik azt az új típusú melltartót, mely elsősorban az átlagosnál nagyobb mellbőségű nők életét könnyíti majd meg, méghozzá a szó szoros értelmében.

A pánt nélküli melltartó kosaraiban két további, speciálisan kialakított kosár található, melyek felfüggesztésébe mágneseket építettek ugyanúgy, ahogy a melltartó merevítőibe is. A mágneseket úgy helyezték el, hogy az ellentétes, vagyis egymást taszító pólusaik legyenek egymással szembe, így a mágneses erő megemeli a belső kosarat, ezáltal pedig a melleket is. Ez a „lebegő emelés” nem csupán esztétikusabbá teszi a dekoltázst, de tehermentesíti a vállakat és a hátat is, mindezt ráadásul pántok nélkül.

A mágneses melltartó ebben a hónapban kerül kereskedelmi forgalomba az Egyesült Államokban, illetve a termék honlapjáról online is rendelhető lesz. Az ára 150 dollár, vagyis nagyjából 33 ezer forint lesz.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>