Tóth Gabi

Néhány napja röppent fel a hír, miszerint válságba került Tóth Gabi és kedvese, Markó Robi kapcsolata. A fiatalok most egy fotóval cáfolják a pletykát.

Néhány nappal ezelőtt olvashattuk a hírt a Blikk címlapján, miszerint válságba került Tóth Gabi és táncos kedvese, Markó Robi kapcsolata. A lap egy neve elhallgatását kérő informátorra hivatkozva arról cikkezett, hogy a Keresztes Ildikó mintájára öltöztetett énekesnő és a Rómában élő Markó már szakítottak is, mert Gabit túlságosan lefoglalja a mentorszerep és a távolság sem tett jót kapcsolatuknak.

Az informátor szerint már többször előfordult, hogy a Szombati esti láz alatt egymásba szeretett pár összeveszett az X-Faktor színfalai mögött, ráadásul elmondása szerint Markónak nem tetszik, hogy kedvese túl közel került mentoráltjaihoz. A fiatalok azonban most rácáfoltak a pletykákra, Gabi a hétvégén egy közös fotót tett közzé Instagram-oldalán. „Love….:) gondoljon bàrki bàrmit….:) boldogsàg van….;)” – kommentálta a híreket az énekesnő, akit a hétvégi élő show után a versenyzők és párja társaságában fotóztak le egy szórakozóhely előtt. A jelek szerint tehát szó sincs szakításról, mindössze két, heves vérmérsékletű ember civódásáról.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>