Tóth Gabi: Csak fiú nyerheti az X-Faktort

toth_gabi_x-factor

Meglepő kijelentést tett vasárnap este az RTL Klubon futó Vundersőn és Zuperszexi című műsorban Tóth Gabi (25). Az X-Faktorban a fiatal fiúk mentorálásával megbízott énekesnőnek az csusszant ki a száján, hogy ő nem tudná megnyerni az X-Faktort, mert lány! Aztán gyorsan hozzátette magyarázatképp: a lányokra nem szavaznak nagyon.

Tény, hogy az előző szériákat – három volt eddig – férfi énekesek nyerték. Az elsőben Vastag Csaba diadalmaskodott, a másodikban Kocsis Tibor, a legutóbbiban pedig Oláh Gergő. Aki követi a műsort, abban joggal felmerülhetett a kérdés, miért nem nyert még lány? A produkció részéről azonban eddig még soha senki nem beszélt arról, hogy a gyengébbik nem hátrányban van ebben a tehetségkutatóban.

A Blikk megkérdezte Tóth Gabit, aki a műsorban a fiatal fiúkat mentorálja, hogyan is értette pontosan ezt a kijelentését.

- Azért mondtam ezt, mert az előző évadokban is férfi előadók győztek. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy azért, amiért a fiúk mentora vagyok, előnyben lennék. Nem lehet tudni, hogyan alakul, bármi megtörténhet. Nagyon erős a mezőny – magyarázta a Blikk kérdésére az énekesnő.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>