Többmilliárdért épít forgalomirányító központot a GYSEV

Nettó 6 milliárd 150 millió forintra becsüli az ellenértékét a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. a hálózatán kiépítendő központi forgalomirányítás tervezésének és kivitelezésének, amelyre nyílt közbeszerzést írt ki a társaság - a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Nettó 6 milliárd 150 millió forintra becsüli az ellenértékét a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. a hálózatán kiépítendő központi forgalomirányítás tervezésének és kivitelezésének, amelyre nyílt közbeszerzést írt ki a társaság – a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A feladat része új forgalomirányító központ létesítése Szombathelyen, a csornai központ bővítése, egy új forgalomellenőrző üzemirányító központ létesítése Sopronban, továbbá hét vasútállomás biztosítóberendezési távvezérlésének kiépítése.
A projekt egészében az Európai Unió Kohéziós Alapja támogatásával valósul meg.
Az ajánlattevőnek referenciaként fel kell mutatnia az elmúlt 5 évből, az EU területén végzett, legalább 250 millió forint értékű állomási biztosítóberendezés létesítését vagy pedig átalakítását, továbbá egy távvezérlő központ telepítését és két állomás távvezérlésének kiépítését.
Az ajánlattételi határidő január 16. A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást kínáló ajánlattevő lesz a nyertes.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>