Több új funkcióval bővíti keresőjét a Google

A mindennapi élet megkönnyítését tűzte ki célul a Google, amikor úgy döntött, kibővíti a kereső funkciólistáját.

Elsőként az Egyesült Államokban és angol nyelven válnak elérhetővé a Google kereső új funkciói, mellyel időt és energiát lehet megtakarítani. A jövőben elég lesz, ha megkérdezzük a Google-től, hogy “Időben indul a járatom?” és máris információt kaphatunk a járatunkat érintő állapotokról. A helyfoglalásokkal kapcsolatos érdeklődésekhez használjuk a “foglalásaim” szót, a szállásunk nevének és címének, valamint az odajutásunk módjáról pedig a “hol a szállodám” parancs nyújt adatokat.

Szintén egyszerűbbé teszi az életet a “vásárlásaim” szó, ami rendeléseink állapotáról tájékoztat minket. De ha azt mondjuk: “mik a terveim holnapra”, máris egy határidőnaplóvá változhat a telefonunk vagy a táblagépünk, sőt, ha például kifejezetten a Thaiföldön készült fényképeinket szeretnénk a Google+ fiókunkból előhívni, csak annyit kell kiejteni a szánkon: “mutasd a Thaiföldön készült képeimet”.
Az új, fejlett és modern funkciók kihasználásához természetesen az szükséges, hogy a mobileszközünkön be legyünk jelentkezve a Google fiókba, és az ottani adatokat, fotókat, naptárt, stb. rendszeresen és pontosan karbantartsuk. Az olyan lehetőségek, mint a járatinformációk, szállásfoglalás és találkozók közötti egyszerű keresés már egy bő éve jelen van a Google Now szolgáltatásban, mostantól pedig a keresőbe integráltan is hozzá lehet férni.
Forrás: http://www.keresooptimalizalas.us/kereso-optimalizalas/tobb-uj-funkcioval-boviti-keresojet-a-google

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>