Több járat menetrendjét is megváltoztatja a BKK

A központnak az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleménye szerint hétvégenként a téli hétvégi menetrend szerint lehet utazni a 22-es, a 22A és a 222-es buszokon, 236-os és 236A jelzéssel új autóbuszjáratokat indított a BKK hétfőtől Pestszentlőrincen a Havanna-lakótelep, az Üllői út térsége és a vecsési Market Central kedvezőbb közlekedési kapcsolatának biztosítására.

Az új, 236-os járat Vecsés, Market Central és a Havanna utcai lakótelep között , míg a 236A jelzésű busz Pestszentlőrinc, Mednyánszky utca és a Havanna utcai lakótelep között közlekedik. Ezzel egy időben a 166-os és 266-os járatok útvonalát módosítják, a 166A betétjárat pedig megszűnik.

A 194-es busz útvonalát lerövidítik, a Közdűlő út környéki ipartelepet hétfőtől csak az új járatként indított 194B érinti. A Határ út felől érkező 194-es busz az Ipacsfa utca felé közlekednek, majd a Tövishát utcára fordulva éri el ismét eddigi útvonalát. Az ipartelepre közlekedő 194B reggel 5 és 22 óra között jár reggel 20 percenként, más napszakokban órás követési idővel.

A III. kerületi Aranyhegyen telebuszjáratot vezetett be a BKK a 219-es járattal, ezek a buszok csak abban az esetben közlekednek reggel 6 óra és 22 óra között, ha az utazási igényt előzetesen, telefonon jelezték a tervezett végállomási indulási időpont előtt legkésőbb 30 perccel.

Szintén telebuszrendszert vezet be a központ a III. kerületi Csúcshegy városrészben, a Batthyány térről induló 260-as buszok igény esetén továbbmennek Csúcshegy felé.

 

Forrás: http://www.168ora.hu/itthon/tobb-jarat-menetrendjet-is-megvaltoztatja-bkk-120315.html

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>