Tetétlen község fogorvosi rendelőjének és védőnői tanácsadójának felújítása

Tetétlen Községi Önkormányzat 47 802 833 forint uniós támogatást nyert az Észak- Alföldi Operatív Program, Új Széchenyi Terv keretében. A beruházásból a fogorvosi ellátás minőségi színvonalát emelik fel, ezáltal fejlődik a községben élők életminősége.

Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata az ÉAOP-4.1.2/A-12-2013-0105 számú pályázati konstrukció keretében 47 802 833 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert, melynek támogatási intenzitása 100%.

A már meglévő együttműködések fenntartásával, illetve fejlesztésével a fogorvosi rendelő betegeinek magas minőségi színvonalú szakmai ellátást tudunk nyújtani.

A fenntartást az garantálja, hogy az energiahatékonysági korszerűsítés eredményeként jelentősen lecsökkennek az épület fenntartási költségei, valamint a karbantartási költségek is.

A projekt előrehaladása a tervezett ütemhez képest folyamatosan halad.

A projektmenedzsment és a Kedvezményezett kapcsolattartása rendszeres, biztosított az állandó kommunikáció.

A nyilvánossági elemek, valamint a vállalt indikátorok megvalósításának folyamata biztosított.

A projekt keretében a jelenleg is fogorvosi rendelőként és védőnői szolgálatként működő épület akadálymentesítését, valamint hőszigetelését, energetikai korszerűsítését végeztük el, eszközbeszerzéssel kiegészítve.

A projekt megvalósítása során figyelembe vettük, mint központi célkitűzést, hogy a lakosság számára lakóhelyükhöz közel hozzáférhetővé váljon egy megfelelő infrastrukturális ellátottságokkal rendelkező, modern fogászati rendelő.

Célunk egy komplex, modern egészségügyi szolgáltatást végző intézmény kialakítása, mely szakmailag megfelel az egészségügyi alapellátás feladatainak.

A projekt nyilvánossága folyamatosan biztosított volt.

uj-szechenyi-terv

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>