Szutor Ferenc

Szutor Ferencet, az Adverticum vezérigazgató-helyettesét az IAB Hungary elnökségének tagjává választották. A 2013. november 17-én lezajlott választásokra az elnökség két tagjának távozása miatt volt szükség.

Titkos szavazáson az IAB Hungary tagszervezeteinek képviselői Szutor Ferencet – és személyében ismét az Adverticumot – találták érdemesnek arra, hogy a digitális iparág szakmai szervezetének elnökségében képviselje a szolgáltatói piac érdekeit.

“Megtiszteltetés számomra, hogy bizalmat kaptam a magyarországi IAB szervezet tagjainak körétől. Szakmai tapasztalatommal azon leszek, hogy támogassam az IAB, mint Magyarország legjelentősebb digitális marketing szövetségének munkáját.” - mondta Szutor Ferenc, az Adverticum vezérigazgató-helyettese.

Szutor Ferenc 1997-2000 között az Argo Rt.-nél, illetve az Option Kft.-nél dolgozott mint webfejlesztő és projektvezető. 2000-2004 között a Netrix Internet Kft. társtulajdonosa, illetve projektmenedzsere, 2005-2010 között az Orgament Rendezvényszervező Kft. társtulajdonosa és ügyvezetője volt. 2000 óta tagja a Prím, majd az Adverticum csapatának, ahol kezdetben designerként és projektmenedzserként, később pedig az online üzletág igazgatójaként dolgozott. 2005-től kereskedelmi és ügyfélkapcsolati igazgatóként vett részt a cég életében, majd 2013-tól az Adverticum Zrt vezérigazgató-helyettese. Tanulmányait a Budapesti Műszaki Főiskolán, illetve a Budapesti Kommunikációs Főiskolán végezte.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>