Százezreket raboltak el a leütött színésztől

Mészáros Árpád Zsolt kendőzetlen őszinteséggel beszélt a Blikknek arról, milyen érzés volt a kórházban ébredni úgy, hogy nem emlékszik semmire, majd kiheverni a traumát a pszichiátriai osztályon. A színész az elmúlt közel két hét eseménysorozatát elevenítette fel, amelyek egy ártatlan bulizással kezdődtek.

Az Operettszínház művészét megviselte az elmúlt időszak, a pletykák, de leginkább az, hogy nem talál válaszokat a kérdéseire. Például arra, hogy ki és miért tett kábítószert az italába, majd verte meg és rabolta ki.

- Köszönöm Istennek, hogy ennyivel megúsztam ezt az egészet, noha az események annyira megviseltek idegileg is, hogy a baleseti sebészet után a pszichiátrián kötöttem ki. Nálam volt a zenekarom pénze, több százezer forintot loptak el tőlem. A barátaim találtak rám szakadt ruhában, állítólag szörnyű körülmények között. Ki voltam száradva, annyira, hogy még nyelni sem tudtam. Szerintem üveggel is fejbe verhettek, mert napokkal később még szilánkokat szedtem ki a fejemből! – nyilatkozta a Blikknek MÁZS.

 

Forrás: http://www.stop.hu/bulvar/szazezreket-raboltak-el-a-leutott-szinesztol/1188599/

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>