Stieber Zoltán

Stieber Zoltán mellett nem sok sót eszik meg a Greuther Fürth együttesénél Dominick Drexler, a rivális ugyanakkor nem nyafog, inkább amolyan példaképként tekint a magyar válogatott játékosra.

A Mainz elleni felkészülési mérkőzésen a beszámolók szerint a 23 éves Dominick Drexler volt a Greuther Fürth egyik legjobbja. A labdarúgó ugyanakkor a bajnokságban kevés szerepet kap Stieber Zoltán mögött, akit nem csak riválisának, mint kiderült, egyfajta példaképnek is tart.

– Stieber a liga egyik legjobb játékosa. Ahogy befelé jön, keresi a befejezések lehetőségét, és amilyen pontosan játszik, azt a legjobb, ha minden nap megpróbálja ellesni az ember, hogy megfelelő konkurencia lehessen. Nyilván minden mérkőzésen szeretnék pályára lépni, de el kell ismerni, Stieber kiválóan futballozik a posztomon. Megpróbálok annyit tanulni tőle, amennyit csak lehet – fogalmazott.

Mint arról korábban beszámoltunk, Stieber 6 góljával 6 gólpasszával a Bundesliga II második legeredményesebb játékosa Mohamadou Idrissou (Kaiserslautern) mögött.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>