Sportolás télen is

fazekas_03_20100628143625

Ha csapatsportokat űznél a hűvösebb idő ellenére, akkor is van megoldás: a kerületben is akadnak lehetőségek.

Pingpongozni például a Joo Pont Ping-pong klubban várnak, ahol délután 5-ig óránként 600 forintért, utána pedig óránként 750 forintért játszhattok.

Ha tollaslabdáznál, azt például a Práter utcában, a Szent Benedek Gimnázium tornatermében lehet. A tornaterem bérelhető, az iskola honlapjáról az derül ki, hogy a 70 négyzetméteres termet kiadják óránként 6 ezer forintért (foci esetén 10 ezer forint a bérleti díj). A teremben fel van festve 1 kosárlabda, egy röplabda, 1 kispályás floorball, valamint 3 tollaslabda pálya.

A Fazekas Sportklubhoz tartozó Rigó utcai és Horváth Mihály téri tornatermek is óránként 8900 forintért bérelhetők. Előbbi 235, utóbbi 334 négyzetméteer, a Rigó utcában pedig a sportudvart is lehet bérelni. A legtöbb iskola tornatermét lehet bérelni.

Általában vannak bérelhető pályák, csak társaság kell hozzá. Például az Orczy út 1. alatt, ami szabadtéri pálya, 40×20-as, műfüves, kimondottan focipálya. Reggel 6 és délután 3 között 5 ezer forintért bérelhetitek egy órára, délután 3-tól este 10-ig pedig 6500-ért.

 

Forrás: http://8.kerulet.ittlakunk.hu/sport/131110/tomegsport-teli-idoszakban

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>