SAP

Bejelentette legújabb mobilplatformját az SAP: a 3.0-s verzióval a szoftvergyártó teljes körű, nagy rugalmasságú, biztonságos környezetet kíván adni a mobilalkalmazások teljes életciklusára, a tervezéstől az alkalmazások optimalizálásáig.

A hamarosan piacra kerülő megoldás támogatja a BYOT (bring-your-own-tools) stratégiák megvalósítását, kommunikál külső fejlesztő eszközökkel, nyílt architektúrával rendelkezik. Natív módon kezeli többek közt az Open Data Protocol (OData) szabványt, az OSGi architektúrát Spring és Equinox keretrendszerekkel, az Apache Cordova konténert, a HTML5 kiterjedt használatát, valamint az offline, szinkronizációs támogatást. Integrálták továbbá a Gateway technológiát, a Sybase Mobiliser és a Syclo Agentry megoldásokat is, a már meglévő Sybase Unwired Platform képességek mellett.

Az alkalmazás a tervek szerint felhő alapon is elérhető lesz, az SAP HANA Cloud Platformon keresztül, mely hozzáférést ad az analitika és HANA szolgáltatásokhoz is.

 

Forrás: http://www.itbusiness.hu/Fooldal/rss_3/itt_az_SAP_mobilpaltformja.html?portalstate=rss

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>