Sandra Bullock

Sandra Bullock számára kizárólag csak egyetlen férfi létezik. Igaz, ő még egy kissé fiatal.

Az egyetlen férfi a negyvenkilenc esztendős amerikai színésznő, Sandra Bullock életében, hároméves fia, Louis.

„Ha egy kapcsolatnak jönnie kell, az jönni is fog. De most azt kell mondanom, hogy úgy érzem, semmi nem hiányzik az életemből. Ez nem azt jelenti, hogy nem jön el az az idő, amikor viszont hiányozni fog valami. A fiam hároméves. Ez nagyszerű életkor, de a négyéves még jobb lesz, még több kommunikációval. Ha addig történik valami, ha egy férfi látótérbe kerül, akkor állok elébe, de így is rengeteg tennivalóm van” – nyilatkozta a szingliséghez egyáltalán nem ragaszkodó Bullock.

A színésznő még 2010-ben szakított akkori férjével, Jesse Jamesszel, aki többször is megcsalta őt. Előtte és utána is számos alkalommal szóba hozták kollégájával, George Clooneyval, aki legutóbb egy erős poént eresztett meg, miszerint Bullock részegen hívogatja őt telefonon.

„Igen, igen, hallottam már erről. De tudják, mit az igazság? Szex miatt hívtam. De ha ez bármikor összejönne, utána már el is akarna venni feleségül, mert nem egy tipikusan egy éjszakás fickó. Viszont nekem nincs ilyesmire időm. Úgyhogy inkább nem is forszírozom” – riposztozott Sandra Bullock.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>