Presser Gábor

Presser Gábor örömmel forgatott Tillával a Propaganda című filmben. A Kossuth-díjas és Erkel Ferenc-díjas magyar előadóművész a TV2 Mokka című műsorában mesélt a részletekről.

- Nagyon szeretem és becsülöm Tillát. Jó volt vele dolgozni, amikor a Megasztárban voltam. Most első szóra mondtam igent, örültem, hogy megkért – kezdte Presser Gábor, aki a forgatás során gyerekkora főbb helyszíneire is ellátogatott.

- Tervben volt, hogy bemegyünk a zenegimnáziumba, esetleg a zeneakadémiára is, de a végén nagyon elszúrtuk az időt, mert annyi mindent kellett Tillának kérdezni és elmagyaráznom, hogy bizonyos környékeket bebarangoltunk, másokat egyszerűen kihagytunk – magyarázta a zeneszerző.

- Nagyon furcsa volt, hogy a ház, amiben születtem és ’82-ben elköltöztünk onnan, az egyébként változatlan. A ház földszintjén, a bejárat mögött kint vannak fényképek azokról a híres emberekről, akik ott laktak. Engem is kitettek, csak még nincs második része a dátumnak. Nagyon kedves és érdekes volt ott lenni és találkozni olyanokkal, akik ott laktak, amikor még én is – árulta el Presser.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>