Polgár Ipari Park: uniós forrásból fejleszt az InfoGroup

ipari park latvanyterv 01

Háromszáz millió forint európai uniós támogatást nyert el az InfoGroup annak a 4600 négyzetméteres csarnoknak a megépítésére, amely most fejeződött be a Polgár Ipari Parkban – közölte az ingatlanfejlesztő cégcsoport értékesítési és fejlesztési igazgatója hétfőn a helyszínen tartott tájékoztató rendezvényen.

Horváth Emese elmondta: cégük az elmúlt években sikeresen pályázott az infrastruktúra- és ipari park fejlesztési pályázatokon, s az elnyert támogatásokkal jelentős beruházásokat sikerült megvalósítania.
Az M3 autópálya polgári lehajtójánál fekvő, 58 hektáros Polgár Ipari Parkban a most elkészült csarnokon kívül már 18 500 négyzetméternyi raktárcsarnok készült el: partnereik és bérlőik között megtalálható a Volvo Truck, a Delta Truck, a Jabil Circuit, a Toyota Tsusho és a Gyermelyi – sorolta az igazgató.
Hozzátette, hogy az év végéig további ötezer négyzetméter csarnok építése fejeződik be, így már több mint 27 ezer négyzetméter raktárterülettel rendelkeznek a parkban.
A folyamatban lévő és tervezett fejlesztésekkel az a céljuk, hogy a Polgár Ipari Park – amely Debrecenből, Miskolcról és Nyíregyházáról fél órán belül elérhető -, Észak-Kelet-Magyarország első számú logisztikai központjává váljon – mondta Horváth Emese.

MTI

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>