PÁLYAKEZDŐK FOGLALKOZTATÁSA GYAKORNOKI PROGRAM KERETÉBEN A POLGÁR ÉS CSEGE COOP KERESKEDELMI ZRT-NÉL

A Polgár és Csege Coop Kereskedelmi Zrt. 4,05 millió forint uniós támogatást nyert az Emberi Erőforrások Minisztériuma mint Támogató által 2013.01.10-én meghirdetett „Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban” című pályázati kiírásban.

A projekt keretében 2 fő 25 év alatti középfokú végzettségű munkavállalót alkalmaztunk bolti eladó munkakörben, két megvalósítási helyszínen. A gyakornokok 2014 júniusában végeztek, az iskola befejezését követően (jelen projektet megelőzően) még nem helyezkedtek el, így pályakezdő munkanélküliként kerültek bevonásra a programba.

A gyakornokok a program keretében 9 hónapon keresztül mentorok koordinálásával sajátították el a szakmai elemeket. A gyakornok munkavégzéséhez kapcsolódó infrastrukturális feltételek megteremtését is lehetővé tette a pályázat, a fejlesztés eredményeként a munkavégzésükhöz kapcsolódó eszközök beszerzése is megvalósult.
Előzőeken felül a megvalósításhoz kapcsolódóan felmerült gyakornoki és mentori bér- és járulékköltséget, szakképzési hozzájárulást, telekommunikációs és kötelező nyilvánosság biztosításának költségét is elszámoltuk a projektben.

A Széchenyi 2020 program keretében megvalósult projektben, 4,05 millió forint európai uniós támogatás segítségével a programba bevont gyakornokok korszerű eszközök segítségével, hozzáértő szakmai támogatás mellett sajátították el a szakmai fogásokat.

eu kohéziós alap

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>