Ördög Nóra

A Blikk információja szerint a Csillag születik műsorvezetőjeként tér vissza az RTL Klub képernyőjére Ördög Nóra. A gyönyörű kismama szépen fokozatosan visszatért már az RTL Klub műsoraiba, hisz már szerepelt a Fókuszben, a Reflektorban és a Vundersőn és Zuperszexiben.
A tévénézők odavannak Nóriért, ezért könnyen elképzelhető, hogy Liluval közösen vezetik majd a műsort. A csatorna nem cáfolta a napilap értesüléseit.

“A Csillag születikkel kapcsolatban számos nyitott kérdés van még, így természetesen ez is, úgyhogy nem tudjuk megerősíteni a találgatást” – árulta el Révész Zsuzsa, az RTL Klub sajtófőnöke.

2014 tavaszán egyébként egy új, sztáros, zenés showműsorral készül az RTL Klub. A műsor sokban hasonlít a TV2 Sztárban sztár című produkciójához, csak más a formátum. A Your Face Sounds Familiar, magyarul valahogy úgy lehetne fordítani, hogy Ismerősen hangzik a neved. Ennek a zenei showműsornak a főszereplői ezúttal hazai, a zenei életből ismert személyiségek, akik legendák bőrébe bújva mutatják meg, hogyan tudják az adott ikont megszemélyesíteni, illetve közkedvelt slágerét, egyedülálló mozgását és gesztusait színpadra vinni.
Szóval Nóra tényleg válogathat majd a munkák között, de az sem elképzelhetetlen, hogy Istenes Bence majd újabb lehetőségeket kap.
Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>