Noé Állatotthon

216_tn_400x300_logo

A Mikszáth térre költöztek egy napra a Noé Állatotthon lakói, hogy a józsefvárosi gyerekek élőben is láthassák azokat az állatokat, amelyeket sokan csak a televízióból ismerhetnek. Az állatsimogatás egyben jótékonysági rendezvény is volt. Az újbor ünnep alkalmából a Mikszáth tér környéki vendéglátósok borbevételük 10%-át az alapítványnak ajánlották fel.

Háziállatok mellett rókákkal is találkozhattak azok a józsefvárosi gyerekek, akik ellátogattak a Mikszáth téri állatsimogatóba. A Noé Állatotthon lakói a Palota Piknik Egyesület meghívására érkeztek a belvárosba.

A Mikszáth tér és környékének önkormányzati képviselője, Szilágyi Demeter is részt vett családjával a rendezvényen. A képviselő szerint remek hétvégi program a kisgyerekek családoknak és kiváló jótékonysági akció is egyben, ami bizonyítja, hogy mennyire lelkesek és összetartók a Palotanegyed civiljei.

APalota Piknik Egyesületet a Mikszáth tér környéki vendéglátósok alapították. A szervezet tagja, Fekete András szerint az állatsimogató megrendezése nem egy öncélú reklám. Az újbor ünnepe adott alkalmat arra, hogy a helyi éttermek felajánlják borbevételük 10%-át az alapítványnak.

Az egyesület a jövőben több hasonló akciót tervez, többek között januárban a menükből származó bevételek árának 15%-át a Koszorú Napközi Otthonos Óvodának szeretné felajánlani.

 

Forrás: http://jozsefvaros.hu/hir/1476/palotanegyedi_civilek_ajanlottak_fel_beveteluk_egy_reszet_a_noe_allatotthonnak__video/

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>