Naturelle Freeride Europe Tour

A hétvégén kezdődik a magyar szervezésű Naturelle Freeride Europe Tour, amelynek keretében rendezik a szabadstílusú sí és hódeszka – fennállásának tizedik évét ünneplő – országos bajnokságát.

A versenysorozatban a szervezők tájékoztatása szerint egy osztrák és két franciaországi helyszín szerepel, ezeken profi versenyzők közel 3000 méter magas hegyfalakról, jelöletlen, sziklákkal tagolt pályán csúsznak le.

A közlemény szerint ezúttal a profik mellett az amatőröket is várják, az érdeklődőknek oktatást, túrákat és lavinatréningeket is szerveznek.

Magyar bajnokság is

Az országos és nemzetközi bajnokság első állomásán, csütörtöktől vasárnapig az ausztriai Bad Gasteinban gyűlnek össze a sízők és a hódeszkások, február 1-jén a franciaországi Vars következik, március 22-én pedig a tíz évvel ezelőtt először megrendezett Naturelle Freeride országos bajnokság helyszínén, Puy Saint Vincent-ban zárul a sorozat.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>