Napos és száraz idővel indul a december…

Ma a reggeli köd többnyire feloszlik, és szép, napos, de néhol szeles idő lesz. Egészen a hét közepéig folytatódik az eseménytelen időjárás, akkor markáns hidegfront érkezhet.

Ma délelőtt a köd és a párásság a legtöbb helyen megszűnik, napos, száraz időre van kilátás. Délután csak kevés felhő jelenhet meg az égen, derült, napos idő várható. Csapadék nem lesz. Az északi, északkeleti szél az ország középső harmadát kivéve élénk lesz, erős széllökések is kísérik. A csúcshőmérséklet 3, 8 fok között valószínű.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól részletesen itt olvashat.

Kedden a reggeli köd helyenként makacsnak bizonyul, de ahol megszűnik, ott napos, gyengén felhős idő várható. Számottevő csapadék nem lesz, legfeljebb ködszitálás fordulhat elő. Mérsékelt lesz a délkeleti szél. 2, 5 fokra melegszik a levegő.

Szerdán a tartósan ködös, felhős tájak mellett napos területek is előfordulnak. Számottevő csapadék nem lesz, legfeljebb szitálás alakulhat ki. A szél mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0, 5 fok között alakul.

Csütörtökön helyenként tartósan párás, nyirkos időre van kilátás, de napos területek is lesznek. Szitálás kialakulhat, de nagy csapadék nem várható. Mérsékelt lesz a déli szél. Kora délután 0, 5 fok várható.

Pénteken északnyugat felől hidegfront és felhőzete érkezik. Szórványosan alakulhatnak ki hózáporok. Megerősödik az északnyugati szél. -1, 4 fokra számíthatunk.

Szombaton a változóan felhős időben elsősorban a Dunántúlon lehetnek hózáporok. Az északnyugati szél erős lesz. -1, 3 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>