Nánási Mici öt hónaposan már beszél és forgat

Ördög Nóra és Nánási Pál kislánya már rendszeresen mondja a “baba” és az “apa” szavakat.

Nánási Mici még csak öt és fél hónapos, de a “baba” és az “apa” szavakat már magabiztosan mondogatja, az “anya” azonban egyelőre várat magára. A műsorvezető egy tündéri videót is készített Miciről, ebben azt kérdezi kislányától: “Ki vagy te?”, mire Mici azonnal rávágja: “Baba”.

“Büszkén szoktuk mondogatni, hogy ez a gyerek már öt és fél hónaposan elkezdett beszélni, ami persze nem teljesen igaz, merthogy nem tud még értelmet kapcsolni a szavakhoz, de az tény, hogy a „baba” szót már remekül mondogatja. Nyilván utánozza, ahogy én mondom a szótagokat. Aztán elkezdtünk próbálkozni más szótagokkal is, és aztán az „apa” is sikerült neki többször is” – mesélte Ördög Nóri, aki természetesen már nagyon várja, hogy Mici végre az “anyát” is kimondja.

Ördög Nóri azt is elmesélte, hogy Mici máris forgat: egy babás jógát oktató filmben végzik közösen a gyakorlatokat. A baba körüli teendőkből természeten az apukai is kiveszi a részét, a fürdésnek például külön “szereposztása” van.

“Palkó a stabilizátor, most már nagyon nagy szükség is van rá, mert Micinek a keze-lába állandóan jár, és úszik az egész fürdőszoba, mert gyakorlatilag kipancsolja a fél kád vizet, mire végzünk. Én pedig a tisztítószemélyzet vagyok, aki az alapos tisztítást végzem menet közben, de természetesen egyedül is meg tudjuk fürdetni mind a ketten” – tette hozzá a legszebb arcú műsorvezetővé választott Ördög Nóri.

 

Forrás: http://www.hir24.hu/bulvar/2013/11/07/nanasi-mici-ot-honaposan-mar-beszel-es-forgat/

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>