Muri Enikő: nem lesz esküvő, de…

Többen találgatták, vajon esküvőre készül-e Muri Enikő egy közösségi oldalán tett posztja után. Az X-Faktor sztárja az RTL Klub 8:08 – Minden Reggel című műsorában elárulta: ő egyelőre nem megy férjhez, de reméli, hogy sok párnak szerezhet majd boldog pillanatokat.

- Egy vicces és önmagában semmitmondó posztot raktam ki. Tele volt újsággal a kép és annyit írtam hozzá, hogy valami elindult, valami új készülőben van. Akkor most elárulom, mert tényleg sokan írtak már, hogy ez mi lehet: egy esküvőszervezői tanfolyamra jelentkeztem. Nagyon régóta dédelgetett álmom volt és végre elindult ez a folyamat – kezdte a reggeli műsorban Muri Enikő.

- A lényeg, hogy én azért szeretném majd ezt egyszer csinálni, mert borzasztó jó érzés lenne látni a pár arcán, hogy egy gyönyörű szép napnak a végén boldogan fekszenek le aludni. Nyilván jól esik az, amikor megszervezik életük legszebb napját, odajönnek boldogan és azt mondják: köszönjük, hogy ezt megtetted nekünk – magyarázta az énekesnő.

 

Forrás: http://www.stop.hu/bulvar/muri-eniko-nem-lesz-eskuvo-de/1188640/

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>