MUNKAHELYI KÉPZÉSEK VALÓSULTAK MEG UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL A NYÍRTELKI SÜTŐIPARI KFT. DOLGOZÓI RÉSZÉRE

A Nyírtelki Sütőipari Termékeket Gyártó és Értékesítő Korlátolt Felelősségű Társaság közel 10 millió Forint uniós támogatást nyert a „Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régiókban” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

A Nyírtelki Sütőipari Kft. pályázatot nyújtott be az Új Széchenyi Terv keretében „A Nyírtelki Sütőipari Termékeket Gyártó és Értékesítő Kft. dolgozóinak képzése” címmel, amelyet az Európai Unió és az Európai Szociális Alap 9 858 876 Ft összeggel, 100%-ban támogatott. A TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0265 azonosító számú projekt keretében betanított sütőipari termékgyártó képzés, angol szinten tartó képzés, felhasználói szintű számítástechnikai képzés, konfliktuskezelés, valamint képzés a környezetvédelem és fenntartható fejlődésért került lebonyolításra.

A Nyírtelki Sütőipari Termékeket Gyártó és Értékesítő Korlátolt Felelősségű Társaság a projekt megvalósítási időtartama alatt egy komplex képzési programot valósított meg. A képzéseken a Kft. 19 dolgozója vett részt. A megtartott képzéseknek köszönhetően a megszerzett ismeretek és kompetenciák kiegészítették egymást, így azok nem párhuzamosan egy időben, hanem egymás után kerültek megtartásra.

A projekt keretében megvalósult képzések a vállalkozás profiljához illeszkednek, a megszerzett tudást a dolgozók a munkájuk során hasznosítani tudják. A képzések eredménye az alkalmazottak általános képesség-képzettség szintjének javulása, a munkatársak motiváltságának növelése, lojalitása a cég iránt.

Az angol szinten tartó képzésen 19 dolgozó szókincsbővítését, a nyelvtani fogalmak megerősítését, és a mindennapi szituációs készség angol nyelvű kifejlesztését tartottuk a legfontosabbnak.
A számítástechnikai képzésen elsajátították a számítógépes alapismereteteket, és megismerkedtek a számítógép alapvető hardver és szoftver elemeivel, illetve gyakorlati ismereteket szereztek az internet használatával kapcsolatban is.
A konfliktuskezelési tréningen 18 dolgozó vett részt. A képzés során elsajátították az empátia és az aktív figyelés képességét, valamint egyéni szintű konfliktuskezelési módszereket ismerhettek meg.
A környezetvédelmi képzés során a Kft. dolgozói közül 19 fő vett részt, amely alatt a környezetvédelmi jogszabályok rendszerével ismerkedtek meg. A képzés területei között kiemelkedő jelentőséggel bírt a baleset megelőzés és biztonságtechnika, a szelektív hulladékgyűjtés fontossága, és a környezetkárosító folyamatok elemzése.

A képzések sikeres elvégzését a sikeres modulzáró vizsgák eredményeképp kiállított tanúsítványok igazolják.

A megszerzett ismeretek révén a vállalkozás értékesítési folyamatainak jelentős mértékben javulnak, hozzájárulva a szervezet általános céljainak teljesüléséhez, a szolgáltatási folyamatok hatékonyságának növekedéséhez, ezáltal a jövedelmezőségünk javulásához.

uj-szechenyi-terv

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>