MUNKAHELYI KÉPZÉSEK VALÓSULTAK MEG UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL A GREEN LOGISTIC KFT. DOLGOZÓI RÉSZÉRE

AGREEN-LOGISTIC Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság közel 9 millió Forint uniós támogatást nyert a „Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régiókban” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

A GREEN-LOGISTIC Kft. pályázatot nyújtott be az Új Széchenyi Terv keretében „Munkahelyi képzések megvalósítása a Green Logistic Kft. dolgozói részére” címmel, amelyet az Európai Unió és a Magyar Állam 8 842 523Ft összeggel, 100%-ban támogatott. A TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0259 azonosító számú projekt keretében in-door csapatépítő tréning, kommunikáció, viselkedés protokoll ismeretek, menedzsment kommunikációs ismeretek, flow alapú stressz kezelés tréning, projekt menedzsment ismeretek és egy angol nyelvtanfolyam került lebonyolításra.

A GREEN-LOGISTIC Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság fő tevékenységi köre a 2004-ben történt megalakulás óta a 8623 TEAOR besorolású Fogorvosi járóbeteg-ellátás. A fogorvosi praxis vegyes, azaz gyermek és felnőtt fogászatot egyaránt működtetnek. Pácienseik között a legfiatalabbak 2-3 évesek, számukra elsősorban fogápolási tanácsokat adnak és kontroll vizsgálatokat végeznek, az iskolás korosztály számára iskolafogászati szolgáltatást nyújtanak. A felnőtt korosztály elsősorban aktív kezeléseket igényel, fogtömések, foghúzások, különböző pótlások készítése, másodsorban pedig szájápolási tanácsadást és kontrollvizsgálatokat. Megalakulás óta a vállalkozás folyamatosan fejlődik, szolgáltatásaikat a legmagasabb színvonalon és a legmodernebb diagnosztikai módszerekkel nyújtják a fogyasztóik részére. Ez azonban a dolgozók naprakész ismeretével valósulhat meg.

A projekt keretében megvalósult képzések a vállalkozás profiljához illeszkednek, és a képzésen szerzett tudást a dolgozók a munkájuk során hasznosítani tudják. A projektben a vállalkozás 14 fő munkavállalója vett részt.A képzések eredményeaz alkalmazottak általános képesség-képzettség szintjének javulása, a munkatársak motiváltságának növelése, lojalitása a cég iránt.

A képzések megvalósítása elősegítették a vállalkozás munkavállalói körében a csapatépítést, és a hatékonyabb működést. A képzések hatására az emberekkel való kommunikáció, kapcsolattartás könnyebbé vált.A csoportmunka hatékonyságának javulása révén az integrált vállalati folyamatok javulását, a vállalati szintű hatékonyság növekedését is megvalósult.

A projekt eredménye a munkavállalóik tudásának, készségeinek, képességeinek, kompetenciáinak célirányos, személyre szabott fejlesztése, továbbá a vállalkozás tudatos emberi erőforrás gazdálkodásának továbbfejlesztése, a versenyképesség növelése. A projekt további eredménye: 14 munkavállalónk 6 különböző tanúsítást szerezett a képzések elvégzésével.

A megszerzett ismeretek révén a vállalkozás értékesítési folyamatainak jelentős mértékben javulnak, hozzájárulva a szervezet általános céljainak teljesüléséhez, a szolgáltatási folyamatok hatékonyságának növekedéséhez, ezáltal a jövedelmezőségünk javulásához.

uj-szechenyi-terv

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>