MUNKAHELYI KÉPZÉSEK VALÓSULTAK MEG UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL A DEBRECENI HŐSZOLGÁLTATÓ ZRT. DOLGOZÓI RÉSZÉRE

A Debreceni Hőszolgáltató Zrt. közel 15 millió Forint uniós támogatást nyert a „Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalkozások számára a konvergencia régiókban” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

A Derbreceni Hőszolgáltató Zrt. pályázatot nyújtott be az Új Széchenyi Terv keretében „Munkahelyi képzések megvalósítása a Debreceni Hőszolgáltató Zrt-nél” címmel, amelyet az Európai Unió és a Magyar Állam 14 566 289 Ft összeggel, 100%-ban támogatott. A TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0103 azonosító számú projekt keretében Működési hatékonyság növelés a Lean mgmt. eszközeivel,  Stratégiai tervezés (BSC), Konfliktuskezelési tréning, és Munkaerő-piaci kulcskompetenciák fejlesztése 5 csoportban kerültek képzések lebonyolításra.

A Debreceni Hőszolgáltató Zrt. Debrecen városban végez távhoszolgáltatást több mint 40 éve. Műszaki-gazdasági és szolgáltatási mutatók alapján a cég Magyarországon a második legnagyobb távhoszolgáltató. A DH Zrt. 2000. második félévtől a Debreceni Vagyonkezelői Zrt. tagvállalataként működik. Közvetlenül a holding szervezetben történő integrációt megelőzően megtörtént a tiszta profilú távhő szervezet kialakítása, a kiszolgáló tevékenységek „kiszervezése”.

A projekt keretében megvalósult képzések a vállalkozás profiljához illeszkednek, és a képzésen szerzett tudást a dolgozók a munkájuk során hasznosítani tudják. A projektben a vállalkozás 65 fő munkavállalója vett részt. A képzések eredménye az alkalmazottak általános képesség-képzettség szintjének javulása, a munkatársak motiváltságának növelése, lojalitása a cég iránt.

A képzések megvalósítása elősegítették a vállalkozás munkavállalói körében a csapatépítést, és a hatékonyabb működést. A képzések hatására az emberekkel való kommunikáció, kapcsolattartás könnyebbé vált. A csoportmunka hatékonyságának javulása révén az integrált vállalati folyamatok javulását, a vállalati szintű hatékonyság növekedését is megvalósult.

A projekt eredménye a munkavállalóik tudásának, készségeinek, képességeinek, kompetenciáinak célirányos, személyre szabott fejlesztése, továbbá a vállalkozás tudatos emberi erőforrás gazdálkodásának továbbfejlesztése, a versenyképesség növelése. A projekt további eredménye: 65 munkavállalónk 4 különböző képzést végeztek el, amelyeken mindenki sikeres vizsgát tett, ezért a megszerezett tanúsítványok száma: 107 db.

A megszerzett ismeretek révén a vállalkozás értékesítési folyamatainak jelentős mértékben javulnak, hozzájárulva a szervezet általános céljainak teljesüléséhez, a szolgáltatási folyamatok hatékonyságának növekedéséhez, ezáltal a jövedelmezőségünk javulásához.

uj-szechenyi-terv

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>