Munkahelyi képzések megvalósítása a Sefta-Ker Kft.-nél a versenyképesség növelése érdekében

A Sefta-Ker Kft. 8.326.506 Ft uniós támogatást nyert a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretén belül meghirdetett „Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régiókban” című pályázati kiíráson.

A Sefta-Ker Kereskedelmi és Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság „TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0305” kódjelű pályázatának célkitűzéseként a munkavállalók szellemi, lelki fejlődését szolgáló képzéseket valósított meg, melynek hatására 8 témakörben fejleszthették önmagukat és egymást is a vállalkozás alkalmazottai.

A fuvarozással és gépjárműjavítással foglalkozó cég előzetes igényfelmérése alapján mind a vállalkozás, mind a dolgozók és az ügyvezető számára építő jellegű képzéseket valósítottak meg, melynek keretén belül 8 témában vehettek részt az érintettek a foglalkozásokon.

A mai gazdasági környezetben a fennmaradás és fejlődés alapvető feltétele, hogy a munkaerő versenyképes, a gazdaság igényeinek megfelelő képzettséggel rendelkezzen. Ennek megvalósításához a következő 8 témában fejlesztették késségeiket a munkavállalók:
- Tárgyalástechnika, általános kommunikációs ismeretek,

- Humánerőforrás fejlesztés alapjai,

- Hatékony ügyfélkapcsolat,

- Motivációs tréning,

- Stresszkezelő tréning,

- Konfliktuskezelő tréning,

- Időgazdálkodás tréning,

- Csapatépítő tréning.

A képzések lebonyolítása során a dolgozók megtanulták, hogyan kezeljék a konfliktusos helyzeteket, miként tudják megvalósítani a közös problémamegoldást, hogyan viselkedjenek stresszes állapotban, s hogyan őrizhetik meg nyugalmukat és magabiztosságukat a hétköznapokban, ezzel is növelve munkájuk és a vállalkozás eredményességét.

A projekt sikerességeként 17 fő munkatárs eredményes képzése valósult meg, így 92 végzettség került megszerzésre, melyeket a mindennapi munkájuk során hasznosítanak, ezzel is növelve a vállalkozás hatékonyságát.

uj-szechenyi-terv

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>