MŰKÖDÉSI HATÉKONYSÁGJAVÍTÓ KÉPZÉSEK A DEBRECENI VÍZMŰ ZRT. MUNKAVÁLLALÓI RÉSZÉRE

A Debreceni Vízmű Zrt. több mint 28 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0105 azonosítószámú, „Működési hatékonyságjavító képzések a Debreceni Vízmű Zrt. munkavállalói részére” című pályázatával a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében.

A Debreceni Vízmű Zrt. pályázatot nyújtott be az Új Széchenyi Terv keretében „Működési hatékonyságnövelő képzések a Debreceni Vízmű Zrt. munkavállalói részére” címmel, amelyet az Európai Unió és a Magyar Állam 28.233.445 Ft összeggel, 100%-ban támogatott. A TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0105 azonosító számú projekt keretében Folyamatok lean alapú fejlesztése 5 csoportban, Lean menedzsment általános képzés, Munkahelyi elsősegélynyújtási ismeretek 2 csoportban, Számítógépkezelői ismeretek ECDL vizsgával Excel 60 órás modul kerültek képzések lebonyolításra.
A Debreceni Vízmű Zrt. Debrecen városban végez Vizi közmű szolgáltatást. 1913-ban felépült az első debreceni vízmű, s még ebben az évben megkezdődött az 1000 m3-es nagyerdei víztorony építési munkálata is. Elkészült mintegy 60 kilométernyi vízvezeték, amely napi 2000 m3 vízfogyasztást tett lehetővé. 1976-ban helyezték üzembe a Keleti-Főcsatornára épülő vízkivételi művet, amely a város vízellátásának ma is mintegy egynegyedét adja. A Debreceni Vízmű 1992-ben a városi önkormányzat tulajdonába került, 1995-ben pedig részvénytársasággá alakult. 2000. júliusa óta a tulajdonosi jogokat a Debreceni Vagyonkezelő Rt. gyakorolja. 2002-ben elkészült a víztermelő telepek teljes körű rekonstrukciója és automatizálása.
A projekt keretében megvalósult képzések a vállalkozás profiljához illeszkednek, és a képzésen szerzett tudást a dolgozók a munkájuk során hasznosítani tudják. A projektben a vállalkozás 98 fő munkavállalója vett részt. A képzések eredménye az alkalmazottak általános képesség-képzettség szintjének javulása, a munkatársak motiváltságának növelése, lojalitása a cég iránt.
A képzések megvalósítása elősegítették a vállalkozás munkavállalói körében a csapatépítést, és a hatékonyabb működést. A képzések hatására az emberekkel való kommunikáció, kapcsolattartás könnyebbé vált. A csoportmunka hatékonyságának javulása révén az integrált vállalati folyamatok javulását, a vállalati szintű hatékonyság növekedését is megvalósult.
A projekt eredménye a munkavállalóik tudásának, készségeinek, képességeinek, kompetenciáinak célirányos, személyre szabott fejlesztése, továbbá a vállalkozás tudatos emberi erőforrás gazdálkodásának továbbfejlesztése, a versenyképesség növelése. A projekt további eredménye: 98 munkavállalónk számára tartottunk képzést. 4 különböző képzést valósítottunk meg, amelyeken mindenki sikeres vizsgát tett. A megszerezett tanúsítványok száma: 108 db.
A megszerzett ismeretek révén a vállalkozás értékesítési folyamatainak jelentős mértékben javulnak, hozzájárulva a szervezet általános céljainak teljesüléséhez, a szolgáltatási folyamatok hatékonyságának növekedéséhez, ezáltal a jövedelmezőségünk javulásához.

uj-szechenyi-terv

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>