MSZP: megbukott a kormány ócsai szociális lakóparkja

ócsa

Az MSZP szerint megbukott a kormány ócsai szociális lakóparkja, a kormány beismerte, csúfos kudarcba fulladt elképzelése.

Korózs Lajos, a szocialista párt elnökségi tagja pénteken “bukott jobboldal bukott lakóparkja” című közleményében ezt azzal kapcsolatban hangsúlyozta,  hogy a Népszabadság meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írta, katasztrófa sújtotta területekről kitelepítettek átmeneti szállásává minősítette át a kormány az ócsai szociális lakóparkot.
Az MSZP-s politikus közleménye szerint az átminősítéssel beismerték, csúfos kudarcba fulladt az elképzelés. Emlékeztetett arra, hogy a 2,7 milliárd forintból épült 80 ház felében laknak.
Korózs Lajos szerint “a döntés nyomán lakóparkból kalandpark lesz, hiszen akár hónapról-hónapra mások fognak a méregdrága házakban lakni”.
Az ellenzéki politikus közölte, Ócsa az Orbán-kormány szimbólumává válhat. Kifejtette: a buta ötletelések és szakmaiatlan döntések sorozata után, a mindenáron megindított építkezés, az ellenzék figyelmeztetéseinek lesöprése, a hazug sikerpropaganda szajkózása, és súlyos pénzek értelmetlen elköltése. Ilyen az Orbán-kormány négyéves kormányzása – tette hozzá.
Korózs Lajos azt írta, remélik, hogy “a szellemváros” felépítésén nem keresett egyetlen fideszes honatya, esetleg hozzátartozója, barátja vagy cége.
A közlemény szerint az MSZP szociális bérlakásprogram elindításában látja a devizahitelesek problémájának megoldását.

MTI

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>