Molnár Anikó

Újabb könyv, újabb botrányok. Ezúttal Majka teregeti ki a szennyest, amiből nem maradhat ki Molnár Anikó sem.

Ma már nagy művészet lenne olyan ismert embert találni, aki még nem vetette papírra életét, és nem adott ki egy önéletrajzi könyvet. A nagy többséghez csatlakozott Majka is, akinek önéletírásából az egyik napilap mindennap közöl egy-egy részletet. Pár nappal ezelőtt a rapper Kiss Ramónával való kapcsolata volt terítéken, szerdán pedig Molnár Anikó kerül reflektorfénybe.

A könyvrészletből kiderül, hogy Anikó csak azért kerülhetett be a Való Világba, mert a zenész szerint lefeküdt vele. Erre a kijelentésre kedd reggel Anikó a következőt reagálta közösségi oldalán: „Szép jó reggelt! Most olvasom a Blikkben, hogy a holnapi újságban Majka könyvrészlete arról fog szólni, hogy azért kerülhettem be a VV-be, mert a szeretője voltam… Hmmm… Erre már csak azért is kíváncsi vagyok, mert ha ez valóban így volt (mármint a bekerülés körülményei), akkor ezzel egyértelműen az bizonyosodik be, hogy a nézőknek semmi beleszólásuk nincsen a műsorba, és lehúzás az egész sms-küldözgetés… 11 év elteltével lassan nekem is összeáll a kép…” – írta az egykori villalakó.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>