Mobil műjégpálya épül a debreceni Nagytemplom előtt

Első alkalommal építenek mobil műjégpályát Debrecen központjában, a Református Nagytemplom előtt – jelentette be Kósa Lajos, a város fideszes polgármestere csütörtökön a helyszínen sajtótájékoztatón.

A 25-ször 30 méteres műjégpályát december 20-án vehetik birtokukba a korcsolyázók. A város szeretné farsangig biztosítani a jeget a város főterén, de erről még egyeztetni kell a református egyházzal, a nagytemplom rekonstrukciós munkálatainak kezdete miatt – tette hozzá a polgármester.
Kósa Lajos tájékoztatása szerint a mobil jégpálya végleges helye az épülő Nagyerdei Stadion északi kapujánál lesz és háromszor akkora lesz, mint a Nagytemplom előtti pálya
Az ingyenesen igénybe vehető korcsolyapálya mellett melegedőt és kölcsönzőt is felállítanak, a helyi Főnix Rendezvényszervező Kft. pedig programokat is szervez – mondta Kósa Lajos.

MTI

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>