Mit árulnak el a színek?

Az auralátók képesek érzékelni az embert körülvevő energiaburkot, s annak színéből meg tudják állapítani lelki alkatát. E különleges képesség nélkül is beleláthatunk mások lelkébe. Elég megkérdezni, mi a kedvenc színe.

Fehér: E szín kedvelője sokoldalú, de egyedül kevésbé boldogul az életben. Kell valaki, aki “kibontja” színes egyéniségét, a benne rejlő tehetséget, különben elkallódik.

Fekete: Akinek tetszik, annak igen szűk az érzelmi skálája. Megfáradt, kiégett, elfásult ember.

Szürke: A világos szürke önbizalomhiányra, depresszióra utal, míg a sötétszürke kedvelője akarnoksággal, kíméletlen céltudatossággal leplezi belső bizonytalanságát.

Vörös: Az elemi ösztönökre utal, izgat és nemi vágyat ébreszt. Főként a lobbanékony természetű emberek, és a 14-18 éves fiatalok kedvelik. Lázadásra, túláradó érzelmekre utal.

Rózsaszín: Főként az kedveli, aki nem szívesen vállalja önmagát, inkább feladja egyéniségét és alkalmazkodik környezetéhez.

 

Te melyiket választanád?

Téglavörös: Akinek ez a szín a kedvence, nem szívesen közeledik másokhoz, érzelmileg közömbös. Fáradékony, a szellemi munka rövid idő alatt kimeríti. Bár nem igazán tehetséges, mégis szívesen szerepel.

A vöröset téglavörössel választó erőszakos és harcias. Materiális beállítottságú, színészi hajlammal és gyűjtögető szenvedéllyel.

Barna: A bátortalan, befelé forduló, környezetét állandóan kritizáló ember kedvence. De erénye a pontosság és a kitartás. Ragaszkodik a tradíciókhoz.

A vöröset és sötétbarnát együtt kedvelő kifelé gyengédséget mutat, de lelke mélyén erőszakos. Ez leginkább a szexualitásban bukik ki belőle.

Bordó: Aki ezt választja, hangulatember, rendetlen és feledékeny. Idejét, energiáját és jövedelmét képtelen beosztani. A rendszeres, pontosságot kívánó munkára alkalmatlan. Viszont erős művészi hajlammal rendelkezik.

Narancsszín: Annak kedvence, aki kedveli a zenét és a sportot, követi a divatot. Nem látja meg a lényeget, nem is igen törekszik önálló véleményalkotásra.

Napsárga: Világosságot, meleget áraszt, akárcsak az, aki kedveli. Imádja, ha kitűnhet a sorból. Mindig tetszeni akar. Gyorsan kiég, lelkesedése szalmaláng.

A sárga és téglavörös együttes kedvelése különösen a pubertás korban jellemző, amikor a sóvárgás és a szorongás jellemzi a gyermekkorból kikerülő fiatalt. Az idősebb korban is ezt választó nem tud érzelmileg “felnőni”. Aggályoskodó, gátlásos.

Drapp: “Felnőtt szín”, gyerekek szinte sosem választják. Aki kedveli, lendületes, önálló és művelt. Nagyon büszke jó tulajdonságaira.

Mustárszín: Kedvelője aggályos, kritikus, kevés az önbizalma, “élhetetlen”. Hiába jó felfogású, elmegy a szerencséje mellett, s örökké elégedetlen a sorsával.

Világoskék: Aki ezt a színt kedveli, igyekszik elvonulni a világtól, nehezen megközelíthető, nehezen befolyásolható. Általában úgy viselkedik, ahogyan elvárják.

Sötétkék: Nemcsak érzékeny, de segítőkész is, hiányzik belőle az önzés. Csak akkor érzi teljesnek életét, ha egy közösség aktív tagja.

A sötétkéket a vörössel együtt kedvelő a lelke mélyén örökké attól fél, hogy nem tud megfelelni a vele szemben támasztott elvárásoknak. Hol nagyon aktív, hol depressziósan passzív.

Zöld: A békés, csöndes ember kedvenc színe. Kerüli a nyílt konfrontációt. Kultúra iránti vágya olthatatlan, jó előadó, íráskészsége is kiváló.

Lila: A tudásvágyat jelöli. Akinek ez a kedvenc színe, az a misztikához is vonzódik és rendkívül érzékenyen reagál mások hangulatváltozásaira. Kitűnő médium lehet.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>