Mire figyeljünk oda az első randin?

amor-couple-kiss-love-lust-young

Az első randin figyeljünk oda, hogy ne akarjunk mások lenni mint amilyenek valójában vagyunk. Ne tegyünk olyat és ne is viselkedjünk úgy ami nem ránk vall, mert attól még feszültebbé válhatunk.

Ilyenkor alapból izgulunk. Ne nehezítsük meg a dolgunkat még jobban. :) Próbáljunk meg minél lazábban, humorosan, udvariasan és férfiként viselkedni.

Mit csináljunk az első randin?

A hölgyek nagyon szeretik érezni, hogy odafigyelnek rájuk. pl.: előző beszélgetésekre vagy chatelesések alkalmával figyeljük meg az apró célzásokat vagy segítségeket, hogy a számunkra kedvelt hölgyünk hova szeret járni vacsorázni vagy mi a kedvenc virága, filmje. Ez segítségül fog szolgálni akkor amikor a nagy készülődés közepette azon gondolkodunk hova is vigyük az első randi alkalmával.

Fokozatosan építsük fel a randikat. Az első randi lényege az, hogy megismerjük a másikat nem pedig az, hogy egyből elkápráztassuk párunkat. Ezt az alkalmat hagyjuk meg pl.: az egy éves évfordulónk alkalmára.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>