Microsoft a Galaxy Note 10.1

Microsoft a Galaxy Note 10.1

Nem túl szimpatikus kereszteshadjáratba kezdtek a redmondiak, aminek az egyetlen célja, hogy mindenkit lefikázzanak, akinek nincs normális USB csatlakozó az eszközén.

A Microsoft egyetlen rohadt USB csatlakozóra építi fel a stratégiáját, legalábbis nem tudunk másra gondolni, amikor már másodjára látjuk azt, hogy ennek hiánya miatt ekézi a riválisokat, miközben talán meg sem fordul a fizetett gondolkodók fejében, hogy esetleg az emberek számára ez nem túl szimpatikus dolog.

Míg tegnap azt láthattuk, hogy mennyivel jobban dugdoshatunk egy Microsoft Surface 2-be, mint egy Apple iPad Air-be, most a Samsung Galaxy Note 10.1 van műsoron, amit szintén amiatt röhög ki a Microsoft, hogy nem lehet egyszerre tölteni és eszközt csatlakoztatni rá. Valamint azon is lehet vihogni (a MS szerint), hogy ha normálméretű USB csatlakozót szeretnénk a koreai eszközre, akkor extra kiadásokba kell verni magunkat, bezzeg a Surface esetében nem.

Azt azonban nem szabadna elfelejteniük ott Redmondban, hogy ha sokáig űzik ezt a nem túl elegáns játékot, akkor egyszer csak azon kaphatják magukat, hogy a Samsung és az Apple közös ellenségnek kiáltja ki őket és együttesen tesz valamit. Abban viszont vélhetőleg nem lesz köszönet, hiszen egyik cégnél sem betanított majmok dolgoznak.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>