Mező Misi

A Magna Cum Laude frontembere most foggal-körömmel küzd azért, hogy visszaszerezze feleségét. Az énekes házassági válságának oka a féltékenység, ami állítólag nem is alaptalan.

Három éve nősült Mező Misi, másfél éve pedig kisfiúval ajándékozta meg a felesége, aki teljesen civil életet él, messze elkerülte a Misit körbevevő nyilvánosságot. A Blikk információi szerint most komoly válságba jutott az énekes házassága.

- Nehézségeik vannak. Úgy tudom, hogy felesége nyomására Misi egy időre el is költözött otthonról. Féltékenység áll a dolog hátterében. Hogy Misi valóban adott-e rá okot, azt nem tudom, de Dóra nem rakta volna ki a szűrét, ha nem lenne bizonyítéka a hűtlenségre. Persze Misi mindent megtesz azért, hogy bizonyítsa a feleségének szerelmét, próbálja visszaszerezni az elvesztett bizalmat is – mesélte egy Dórához közel álló személy a Blikknek.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>