Mercedes Benz AMG Vision Gran Turismo

Mercedes Benz AMG Vision Gran Turismo

A Gran Turismo 6 játék a jövő hónapban fog megjelenni a Sony PlayStation 4 játékkonzolja, amelyben feltűnik majd egy olyan Mercedes Benz sportautó is, amelyet a német autó gyártó kifejezetten a játék sorozat új része számára tervezett.

A Mercedes Benz AMG Vision Gran Turismo nem egy olyan autó, amely az utakat fogja szelni, ugyanis nem fog gyártásba kerülni, a luxus sportkocsi 1:1 arányú modellje bemutatásra került Kaliforniában.

A Mercedes Benz AMG Vision Gran Turismo a Mercedes Benz SLS alapjaira épül a tervek alapján az AMG V8-as motorjának Vision GT verziójában, amely az iker turbofeltöltővel 585 lóerővel rendelkezik.

Azzal, hogy nem kerül gyártásra és forgalomba a Mercedes Benz új sportautója, a gazdagok lemondhatnak róla, azonban annak köszönhetően, hogy a Gran Turismo 6-ban lesz megtalálható, elég lesz egy PlayStation 4 és a játékszoftver ahhoz, hogy az igazán látványos külsővel rendelkező sportautót vezesse valaki.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>