Megújult majdnem 9 kilométer mellékút Jászfelsőszentgyörgy térségében

Újabb mellékútfelújítási projekt fejeződött be Jász-Nagykun-Szolnok megyében az Új Széchenyi Terv forrásaiból, a Szentlőrinckáta-Jászberény összekötő út mintegy 8,9 kilométeres szakasza újult meg – tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-t.

A társaság az idén országosan több mint 457 kilométernyi utat érintő beruházást hajt végre az Új Széchenyi Terv keretében. Ezen belül Jász-Nagykun-Szolnok megyében mintegy 45 kilométernyi út felújítására nyílt lehetőség, összesen csaknem 5,9 milliárd forint értékben.
A Magyar Közút közleménye szerint a Szentlőrinckáta-Jászberény összekötő út több mint 8,9 kilométeres szakaszának rendbetétele befejeződött, a kivitelezési munkák az előzetes terveknek megfelelően öt hónapig tartottak.
A közbeszerzési eljárásban kiválasztott kivitelező elvégezte az útszakaszok burkolatának megerősítését és szélesítését, a belterületi szakaszokon a vízelvezető árkok és buszmegállók felújítását, a külterületi szakaszokon pedig az árkok és a padkák rendezését, a tartós útburkolatjelek festését, illetve az átereszek rendbehozatalát.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>