MÁV-Gépészet: korszerűsítés Szolnokon

ponthegesztes-munka

A Máv-Gépészet Zrt. 70 millió forintból korszerűsítette lemezmegmunkáló csarnokát Szolnokon – tudatta a társaság csütörtökön sajtóközleményben az MTI-vel.

A szolnoki üzemben felújított lemezmegmunkáló csarnokrészben a gépek telepítése a napokban fejeződik be, vasúti járművek karosszériaelemeit és lemezalkatrészeit fogják itt gyártani és javítani.
A tájékoztató szerint a 600 négyzetméteres lemezmegmunkáló csarnokrész felújításának munkáit az épület műemléki védettsége miatt tervdokumentáció előzte meg, a szükséges engedélyezések után augusztus végén indult el a kivitelezés.
A beruházás magában foglalja a teljes energetikai felújítást is. A csarnokrészben szigetelték a tetőszerkezetet, amely trapézlemez burkolatot kapott, korszerűsítették a fűtésrendszert, új hőszigetelt alumínium nyílászárókat építettek be, kicserélték az elektromos rendszer, és kiépítették a fémmegmunkáló gépek működtetéséhez szükséges sűrített levegő rendszert is – olvasható a közleményben.
A fejlesztés eredményeként az épületben dolgozó 20 ember korszerűbb körülmények között végezheti munkáját.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>