Majka könyve

Majka decemberben megjelenő könyvéből már most kiszivárgott néhány részlet, így a Kiss Ramónával való kapcsolatáról is.

A karácsony előtti időszakban megjelenő sztárok könyvei úgy tűnik, 2013-ban botrányosnak ígérkeznek.

Bálint Antónia után Majka is kiteregeti a magánéletével kapcsolatos információkat.

Szextitkokról is ír

Hajdú Péter felesége és egyik volt barátnője, Sarka Kata és Bálint Antónia már hetek óta a Facebookon osztja egymást az utóbbi november 19-én megjelent könyve miatt. A királynő meztelen című kötetben ugyanis Toncsi volt párjairól, így a TV2 műsorvezetőjéről is ír.

Majka önéletrajzi könyve Tetszik, nem tetszik, MAJKA címmel decemberben jelenik meg, de néhány részlet már most  kiszivárgott. Annyi biztos, hogy a magánéleti vonallal a 34 éves rapper is botrányt fog okozni.

Többek között a Kiss Ramónával való kapcsolatáról is meglehetősen szabadszájúan ír, így azt is megosztja az olvasókkal, hogy a Belevaló (az RTL Klubon futott Való Világ 4 késő esti háttérműsora volt a BeleValóVilág – a szerk.) egyik adása után szinte egy napig ki sem szálltak az ágyból.

“Igencsak aktív 19 óra következett! Bizony: 19 óra! Egy napot töltöttünk el úgy, hogy aludtunk, felkeltünk szexelni, aztán ismét egy kis pihi, majd megint összefonódtunk. Imádtuk egymást!” – írta Majka.

Nincs tabutéma

A könyvben azt is elárulja, hogy bár világ életében nem volt féltékeny típus, a színésznőre az volt, de erre állítása szerint erre Kiss Ramóna is sokszor okot adott. A kapcsolatuknak is lényegében ez vetett véget.

Majka azt írja, rajtakapta szerelmét az Újpest focistájával, Tóth Norberttel. Az érintettek csak egy kocsiban utaztak, de ő úgy érezte, többről van szó, eljött az a pont, amikor véget kell vetnie a kapcsolatuknak.

A szakítás után jó fél évig padlón volt, ami azt mutatja, Kiss Ramónával való kapcsolata nem csak egy futó, szexre épülő kaland volt az életében.

Majoros Péter azt állítja, a könyvben semmi nem lesz tabutéma: gyerekkori balhék, alkohol, drogozás, mind szerepelnek benne. Megosztja az olvasókkal,  miként változtatta meg az életét a ValóVilág, vagy az, amikor 22 évesen meccsnézés közben hirtelen meghalt mellette az édesapja.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>