Madonna

A sok plasztikai műtéttől Madonna már nem a régi, arca torz és puffadt, inkább emlékeztet egy felfújt lufira, mint egy szép, fiatal női arcra.

Soha véget nem érő harcot folytat Madonna, hogy azt látszatot keltse: rajta nem fog az idő vasfoga. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy huszonéveseket választ párjának, vagy miniatűr, testhez simuló bodyban lejt koncertjein. De hiába a sok erőfeszítés, az öregedés elleni szérumot egyelőre nem találták fel.

Az 55 éves énekesnőt ezúttal a Los Angeles-i repülőtéren kapták lencsevégre, ahol smink nélkül, kisimított arccal jelent meg. Bár egy hatalmas napszemüveget viselt, a fotókon jól látható, egyetlen apró szarkaláb sincs rajta. Úgy tűnik, ezúttal jobban sikerült plasztikai műtétje, hiszen az egy hónappal ezelőtti képeken még fel lehetett rajta fedezni egy-két ráncot.  Mára viszont kellően torz képet mutat, botoxtól duzzadt arcát kilométerekről is könnyedén kilehet szúrni.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>