Madonna az év legjobban keresője

madonna

Az ötvenes éveiben járó popdíva vagyona 125 millió dollárral gyarapodott 

Madonna az év legjobban kereső zenésze a Forbes pénzügyi magazin frissen közzétett listája szerint. Az ötvenes éveiben járó popdíva vagyona 125 millió dollárral gyarapodott – jórészt a 305 millió dolláros bevételt hozó turnéjának, valamint saját divat- és parfümmárkájának köszönhetően.

A 27 éves Lady Gaga 80 millió dollárral, a harmadik helyre kerülő Bon Jovi rockegyüttes 79 millióval gazdagodott az amerikai magazin összesítése szerint. A Forbes emlékeztetett arra, hogy a lista második és harmadik helyezettje egyaránt sikeres turnéinak köszönheti idei pénzügyi sikereit. A negyedik helyen Toby Keith countrycsillag szerepel 65 millió dollárral, míg az ötödik a brit Coldplay 64 millióval. Ötvennyolc millióval a hatodik lett Justin Bieber, akit We Are Never Getting Back Together című dala, valamint előnyös reklámszerződései révén Taylor Swift követ a hetedik helyen 55 millióval. Egymillióval kevesebbel gazdagodott a nyolcadik helyre sorolt Elton John. A lista csak élő művészek nevét tartalmazza, ha nem így lenne, Michael Jackson lett volna az éllovas. A négy éve elhunyt énekes hagyatéka ugyanis 160 millió dollárral hízott a vizsgált időszakban.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>