KÖZVILÁGÍTÁS ENERGIATAKARÉKOS ÁTALAKÍTÁSA SZAMOSANGYALOSON

Szamosangyalos Község Önkormányzata 20,13 millió forint európai uniós támogatást nyert ”Közvilágítás energiatakarékos átalakítása Szamosangyaloson” címmel a Széchenyi 2020 program keretében.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

A projekt alapja volt, hogy az Európai Parlament és a Tanács megfogalmazta RED irányelvét. Szamosangyalos Község Önkormányzata korában is szerette volna megvalósítani a közvilágításra vonatkozó korszerűsítéseket, de ennek akadályát képezte a pénzügyi háttér hiánya.

Szamosangyalos Község Önkormányzata a kitűzött célok megvalósítása érdekében a projekthez 20 138 120,- Ft 100%-os európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert, amelynek hatékony felhasználásával a település közvilágítását korszerűsíteni tudták. A projektidőszak alatt jelentősen javult a község közvilágítási rendszere a korszerű, hatékony, energiatakarékos izzók beépítésével.

A projekt így hozzájárul az Európai Parlament és a Tanács megfogalmazta RED irányelvének céljaihoz, mely alapja, hogy hazánkban 2020-ra a megújuló energiaforrások részaránya elérje a legalább 13%-os mutatót.

toure

strukturalis

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>