Kozsó

Balzsék reggeli műsorában Kozsó és Will.i.am egy-egy dalának kísérteties hasonlósága volt a téma, Kozsónak azonban nem tetszett, ahogy Balázsék a témához nyúltak.

Kozsó rajongói hívták fel a figyelmet arra, hogy a Taboo együttes Üvegszívű angyal című dalára kísértetiesen hasonlít Will.i.am – This Is Love ft. Eva Simons dala. Sebestyén Balázsék a ma reggeli Morning Show-ban foglalkoztak a témával és próbálták felfedezni a hasonlóságot, tették mindezt természetesen a maguk egyedi módján. Később felhívták Kozsót is, aki végighallgatta az addig elhangzottakat, és nem örült felhőtlenül annak, ahogy Balázsék feldolgozták a problémát.

“Hallgattam most az adásotokat az elmúlt néhány percben, és ha azt hiszitek, hogy nagyon vicces volt néhány dolog, akkor sajnos még rá kell gyúrnotok egy kicsit, pedig azért nagy humorbombák vagytok. De vannak dolgok, amikkel nem lehet ilyen rosszindulatúan viccelni” – utalt Kozsó arra, hogy Sebestyén Balázsék az egy évvel ezelőtti Lady Gagás plágiummal igyekeztek viccesen párhuzamot vonni. – “Nem én álltam elő azzal, hogy Will.i.am lopott, és az ember ilyen szóval, hogy lopott nem is dobálózik. Engem úgy hívtak fel, hogy mit reagálok erre a dologra, nem én álltam elő ezzel.”

Kozsó arra akadt ki igazán, hogy Balázsék a Taboo együttest minősítették viccesen.

“A csapat egyébként attól függetlenül, hogy lefikáztátok, nagyon sikeres volt, és embereket bántotok meg szerintem azzal, amikor ti sz*rnak neveztek valamit, ami embereknek örömet okoz. Sajnálom, hogy mindenhez így tudtok hozzáállni, hogy eleve rögtön csak a gyilkolás szándékával álltok hozzá mindenhez, mert azért ott köztetek van zenész” – fakadt ki Kozsó.

Kozsó azt is hozzátette, hogy természetesen perre készül, hiszen ha bebizonyosodik a plágium ténye, ilyenkor a dalból származó összes bevétel az igazi szerzőt illeti meg. Kozsó szerint egy hang különbséggel egy komplett hangsor egyezik a két dalban, és csak azért nem ő vette észre a hasonlóságot, mert nem hallgat ilyen típusú zenéket.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>