Korrekt újságírók

mate_ref

Józsefváros polgármestere köszönetet mondott azoknak a zsurnalisztáknak, akik kétségbe vonták a városrész szerepeltetését a nemzetközi félelemlistán. Az amerikai Vice magazin Glen Coco álnéven író munkatársa listázta a világ azon városait, ahova- szerinte – a turisták nem szívesen teszik be a lábukat, mert nem biztosak benne, hogy ép bőrrel megúsznák a látogatást.

A szerző azt írja, a lista összeállításában olyan emberek segítettek neki, akik az adott országban élnek. Állítása szerint az amerikai, brazil, mexikói és bukaresti helyszínek mellé így került be Józsefváros is. A hazai újságírók azonban, még a baloldaliak is, egy emberként álltak ki Józsefváros mellett. Úgy vélik, hogy az, aki ezt a budapesti kerületet ajánlotta Glen Coco figyelmébe, nemhogy nem élt, hanem nagy valószínűséggel még nem is járt Józsefvárosban. Kocsis Máté polgármester azt is javasolja majd az önkormányzat képviselőtestületének, hogy hívják meg az amerikai újságírót, aki így személyesen tapasztalhatja meg, hogy nem fenyegeti veszély Józsefváros utcáin.

 

Forrás: http://jozsefvaros.hu/hir/1370/Kocsis_Mate_halas_a_korrekt_ujsagiroknak/

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>